وبلاگ

درایر جذبی هیتردار

درایر جذبی هیتردار

درایر جذبی هیتردار یکی از انواع درایر‌ها می‌باشد. برای تولید هوای خشک فشرده و یا هوای مدیکال به وسایل و تجهیزات مختلفی احتیاج است. درایر یکی از تجهیزات مصرفی در تولید این هوای منحصر به فرد می‌باشد.

درایر‌ها در حقیقت خشک کن های موجود در ساختار کمپرسور ها می‌باشند که در دو نوع تولید شده اند. از انواع درایر‌ها می‌توان به درایر‌ جذبی و درایر تبریدی اشاره کرد. در اینجا قصد داریم به بررسی درایر‌ جذبی هیتردار بپردازیم. از مطالب بیان شده در این مقاله می‌توان به کاربرد‌های آن، تفاوت آن با درایر‌های ساده و … اشاره کرد.

درایر جذبی هیتردار چیست

درایر جذبی هیتردار یکی از انواع درایر‌ها می‌باشد که از آن تحت عنوان خشک کن در کمپرسور ها یاد می‌شود. این نوع درایر‌ها عنوان دیگری چون نمه درایر جذبی نیز دارند. درایر جذبی هیتردار و یا دیسکانت، خشک کن‌های منحصر به فردی می باشد که در ساختار آن از دو مخزن تشکیل شده است.

مخزن‌‌ها به شکل برج بوده و باعث جذب رطوبت و در نهایت خشک کردن هوا می‌شوند. این نوع درایر‌ها اغلب در محیط هایی مورد استفاده قرار می‌گیرند که دمای هوا آن‌ها تا 40- درجه سانتی گراد کاهش می‌یابد. در چنین محیط‌هایی نمی‌توان از سایر درایر‌ها استفاده کرد. از این نوع درایر نیز تحت عنوان درایر‌های جذبی بلوئر دار نیز یاد می‌شود.

درایر جذبی هیتردار

کاربرد درایر هیتردار

مهم ترین کاربرد درایر هیتردار ، استفاده از آن‌ها برای ایجاد هوای فشرده و یا خشک خواهد بود. در حقیقت درایر نامبرده در خشک کردن هوا و جذب رطوبت هوا استفاده می‌شود.

تفاوت درایر جذبی ساده و هیتردار

همان طور که گفته شد، درایر‌ها انواع مختلفی دارند که یکی از آن‌ها درایر جذبی هیتردار خواهد بود. این نوع درایر با درایر جذبی ساده و یا هیتلس تفاوت‌هایی دارد که می‌توان به ساختار آن‌ها، کاربرد آن‌ها، کیفیت انجام کار و … اشاره کرد. به عبارت دیگر :

  1. سایکل تایم‌های موجود در دو نوع درایر نامبرده: زمان سیکل کاری در درایر جذبی هیتردار بیشتر از درایر‌های جذبی ساده خواهد بود. در حقیقت فرآید سیکل کاری در این نوع درایر بین 4 تا 8 ساعت خواهد بود، در صورتی که در درایر‌های ساده بین 10 تا 15 دقیقه خواهد بود. 
  2. هزینه خرید اولیه : یکی دیگر از تفاوت های بین دو درایر جذبی هیتردار و ساده، هزینه خرید اولیه آن‌ها می‌باشد. درایر‌های جذبی هیتردار نسبت به درایر‌های جذبی ساده حجم بیشتری دارند و مواد جاذب بیشتری در این درایر‌ها استفاده می شود. در نتیجه قیمت و یا هزینه خرید اولیه درایر‌های جذبی هیتردار بیشتر از قیمت درایر‌‌های جذبی ساده است.
  3. پرچ در درایر جذبی هیتردار و درایر جذبی ساده: در ساختار درایر‌های جذبی هیتردار و ساده پرچ‌های مختلفی انجام شده است که یکی از وجه تمایز آن‌ها خواهد بود. تعداد پرچ‌های موجود در ساختار درایر‌های جذبی هیتردار کمتر خواهد بود.

نحوه عملکرد درایر جذبی هیتردار

قبلا به صورت گذرا و جسته گریخته به این موضوع اشاره شد که نحوه عملکرد درایر‌ها با یک دیگر متفاوت خواهد بود. در ساختار این نوع درایر‌ها از یک گرم کننده و فن جهت ایجاد دمای احیا مواد مذاب استفاده شده است. در ساختار این نوع درایر از دو مخزن استفاده شده است که یکی از آن‌ها در حال فعالیت بوده و مخزن دیگری در حال احیا خواهد بود.

اساس کار این نوع سیستم رطوبت گیر، سیستم گرمایشی خارجی می‌باشد. برای خشک کردن هوا، ابتدا بخشی از هوا به داکت‌هایی منتقل می‌شوند که به هوای فشرده مجهز می‌باشند. سپس بعد از گرم شدن به برج‌های در حال بازیابی وارد می‌شوند. توجه کنید که فرایند خشک کردن و احیا بین دو برج 1 و 2 مدام در حال جا به جایی خواهند بود.

قیمت درایرهای جذبی هیتردار

قیمت نهایی هیتردارهای جذبی به عوامل زیادی بستگی دارد که برای مثال می‌توان به حجم آنها اشاره کرده. برای دریافت قیمت و خرید درایر جذبی هیتردار می‌توانید با شرکت آتا کمپرسور نمایندگی شرکت هوایار تماس حاصل کنید تا کارشناسان ما شما را راهنمایی کنند. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *