وبلاگ

سیستم هوای فشرده مدیکال

هوای مدیکال

هوای فشرده مدیکال یا همان هوای فشرده پزشکی، به منبعی از هوای فشرده کاملا تمیز گفته می شود. این هوای فشرده برای توزیع انواع گاز پزشکی در کلینیک ها، بیمارستان ها، مراکز درمانی و… مورد استفاده قرار می گیرد. از آنجایی که این هوای فشرده، به صورت مستقیم با سلامت انسان سر و کار دارد، باید کاملا تمیز و به دور از آلودگی باشد. دیگر انواع هوای فشرده ممکن است حاوی ذرات روغن باشند اما این دست از هوای فشرده باید کاملا تمیز باشد.

همچنین در لوله های اتصالی به سیستم هوای فشرده مدیکال نباید هیچ گونه رطوبت و یا تجمع آبی وجود داشته باشد. وجود هوای فشرده در بسیاری از فعالیت های پزشکی ضروری است. کمپرسورهای هوای فشرده پزشکی، باعث کارکرد درست بسیاری از تاسیسات پزشکی می شوند. این کمپرسورها باید از کیفیت و دوام بالایی برخوردار باشند. چرا که اکثر آنها باید به صورت مداوم کار کنند و بروز اختلال در کارکرد آنها می تواند سلامت بیماران را با خطر جدی مواجه کند.

هوای فشرده

همانطور که در ابتدای بحث گفتیم، سیستم هوای فشرده مدیکال باید به دور از هر گونه آلودگی باشد. بنابراین تجهیزات و کمپرسور که در راستای استفاده در محیطهای بیمارستانی و پزشکی تولید می شوند، باید دارای استانداردهایی باشند. از آنجایی که این تجهیزات به طور مستقیم با جان انسان سر و کار دارند باید کیفیت آنها توسط نهادهای معتبر بین المللی بررسی شود.

تمامی محصولات تولید شده در این زمینه به گواهی های ISO و NF PA 99 نیاز دارند. در این محتوا قصد داریم در مورد کاربردهای سیستم هوای فشرده مدیکال توضیحاتی ارائه دهیم و مزیت های استفاده از آن در مراکز درمانی را برای شما مطرح کنیم. پس ما را همراهی کنید.

کاربرد هوای فشرده مدیکال

هوای فشرده مدیکال در بسیاری از فعالیت های پزشکی و مکان های درمانی کاربردهای گسترده ای دارد. بسیاری از فعالیت های پزشکی در اتاق عمل، آزمایشگاه ها، مطب های دندان پزشکی، مطب های فیزیوتراپی، مراقبت از بیماری های همه گیر، داروسازی و… با استفاده از کمپرسورهای هوای پزشکی انجام می شوند. در ادامه به بررسی کامل انواع کاربرد این دستگاه ها در علم پزشکی خواهیم پرداخت.

بیمارستان ها و کلینیک های درمانی: هوای فشرده مدیکال در محیط های بیمارستانی و درمانی بیشتر به منظور اکسیژن رسانی به بیمار مورد استفاده قرار می گیرد. همانطور که می دانید، دستگاه های ونتیلاتور شامل کمپرسور نیز هستند. همچنین استریل تجهیزات پزشکی و محیط بیمارستان نیز گاهی به وسیله هوای فشرده صورت می گیرد.

اتاق عمل: از هوای فشرده مدیکال در اتاق عمل برای موارد متعددی استفاده می شود. استفاده به عنوان تغذیه کننده اکسیژن موجود در ونتیلاتورها یکی از این موارد می باشد. همچنین برای بیهوش کردن بیماران در اتاق عمل و یا استفاده از تجهیزاتی مانند دریل جراحی نیز وجود این سیستم ضروری است.

مطب های دندان پزشکی: معمولا ابزارهای مورد استفاده در جراحی و ارتودنسی دندان با استفاده از کمپرسورهای هوای فشرده پزشکی کار می کنند.

سیستم هوای فشرده مدیکال

آزمایشگاه ها: استفاده از هوای فشرده پزشکی در محیط های آزمایشگاهی از ضرورت ویژه ای برخوردار است. نمونه های پزشکی حتما باید در شرایطی استریل و ضد عفونی نگهداری شوند تا دچار مشکل خاصی نشوند. برای ایجاد محیطی استریل در آزمایشگاه، از کمپرسورهای هوا استفاده می کنند.

مطب های فیزیوتراپی: در محیط های فیزیوتراپی، برای کارکرد صحیح دستگاه های قدرتی و کنترل عملکرد آنها، از سیستم هوای فشرده مدیکال استفاده می شود.

مزایا هوای فشرده مدیکال

با بررسی کاربردهای گسترده هوای فشرده مدیکال، می توان دریافت که استفاده از این سیستم هوای فشرده، مزیت های زیادی برای علم پزشکی و همه افراد جهان داشته است. از جمله مزیت های این سیستم می توان به استفاده آسان از آن اشاره کرد. تقریبا هر فردی با کمی آموزش ابتدایی می تواند به راحتی از تجهیزاتی که با هوای فشرده کنترل می شوند، استفاده کند.

از طرفی هوای فشرده مدیکال، شامل هزینه های عملیاتی زیادی نیست. همچنین این تجهیزات هوای فشرده و کمپرسورهای هوای پزشکی، از دوام و ماندگاری خوبی برخوردارند. بنابراین کمتر دچار نقص فنی و یا اختلال می شوند. در نتیجه هزینه تعمیر و تعویض قطعات نیز در آنها بسیار کم است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *